Kathostrip

Opstand! Stripboek over Pasen

De Evangelische Omroep, Agapè en Alpha Cursus hebben in Nederland de handen ineengeslagen voor het project Waarom Pasen?. Het doel van deze actie is: mensen bereiken met het evangelie. Dit jaar kiezen ze daarbij voor een stripverhaal over het leven, sterven en de opstanding van Jezus. Deze speciale editie heeft de titel: Opstand, Een spannende strijd een schitterende overwinning. Het is een laagdrempelige eerste kennismaking met het goede nieuws van Pasen, voor alle leeftijden. En mooi cadeau om weer door te geven dus.

Bij het project hoort ook een website: www.waarompasen.nl. Een unieke site met informatie over de ware betekenis van Pasen. De site is laagdrempelig van karakter, omdat de inhoud geheel gericht is op mensen die niet goed weten wat het Goede Nieuws van Jezus inhoudt. Hen wordt de ware betekenis van Pasen uit de doeken gedaan in toegankelijke artikelen over het Evangelie. Daarnaast worden bezoekers aangemoedigd in het zoeken van contact met God, door hen meer te vertellen over de kracht van gebed. Verder bevat de site ook veel leuke dingen. De website WaaromPasen.nl zal 10 maart 2011 gelanceerd worden. Op de downloadpagina komt u allerlei ondersteunende middelen tegen die u kunt gebruiken in uw persoonlijke acties, of als kerkelijke gemeenschap, rondom ‘WaaromPasen?’. Daarnaast kunt u hier als voorbeeld een aantal pagina’s van het stripboek “Opstand downloaden”.

Klik hier voor bestelinformatie van het stripboek, 2,50 € inkoopprijs, aantrekkelijke bundelkortingen

Contact
WaaromPasen?
Postbus 21000
NL – 1202 BA Hilversum

+ 31 (0) 35 – 647 46 45

info@waarompasen.nl


Posted

in

by

Tags: