Kathostrip

Interview op Radio Maria over het christelijke stripboek

Op donderdag 24 maart om 9 uur interviewt Radio Maria Nederland & Vlaanderen de Nederlandstalige vertegenwoordiger van CRIABD over het christelijke stripboek. Radio Maria is in Nederland en België te beluisteren via de middengolf AM 675 (in Brussel laat de ontvangst te wensen over). De beste ontvangst is via het internet: www.radiomaria.nl of www.radiomaria.be. Klik op ‘Luister Live’. Het interview wordt herhaald om middernacht (0.00 uur van 24 op 25 maart) en op zaterdag 26 maart rond 20.15 uur.

Vincent Kemme zal namens CRIABD ingaan op het ontstaan van CRIABD, de multi-talige vereniging in Brussel-Etterbeek van Broeder Roland Francart sj., en de plaats die het christelijke beeldverhaal inneemt in de evangelisatie. Hij zal ook de mythe ontkrachten als zouden stripboeken alleen voor kinderen geschreven zijn of door hen alleen gelezen worden…

U kunt reageren per e-mail op kathostrip@gmail.com.
De Franstalige website van CRIABD vindt u hier

Posted

in

, ,

by

Tags: