Kathostrip

Drie prachtige Bijbel-strips bij Sylvester

‘De Bijbel is een literair monument, een steunpilaar van onze beschaving en het heilige boek voor joden en christenen. Het is een van de belangrijkste bronnen van onze westerse beschaving. Ook de moslimbeschaving is er voor een flink deel schatplichtig aan, want de profeet Mohammed stamt af van de kinderen van Abraham, en de Koran bevat verschillende Bijbelse episodes. Dit grote uitgeefproject betreft vooral de betekenisvolste en instructiefste boeken van de Bijbel, en begint met de beroemde vertelling Genesis, waarin verhaald wordt van de alliantie tussen God en de mensen.’
Frédéric Lenoir – Filosoof en directeur van Monde des Religions, Parijs.

Drie prachtige strip-uitgaven van Silvester uit de stripreeks De Bijbel. Klik op de betreffende pagina om verder te gaan…

… of ga direct naar de Bijbelpagina van Sylvesterstrips en bestel online

Posted

in

,

by

Tags: