Kathostrip

Maandkalender ‘Feesten met de Buren’

Kerkwerk Multicultureel Samenleven (KMS) publiceert de jaarlijkse kalender ‘Feesten met de buren’,  over de religieuze feesten in de verschillende tradities. In de kalender van 2013, de 15de editie reeds, maakt een stripfamilie, bekend uit het blad De Gezinsbond, kennis met de interreligieuze, inter-levensbeschouwelijke en interculturele realiteit in Vlaanderen en België.

KMS is een katholieke vzw, opgericht door de Belgische bisschoppen, om bewegingswerk te verrichten onder meer inzake de interreligieuze en inter-levensbeschouwelijke dialoog. De kalender is sinds jaar en dag een communicatiemiddel rond data van feesten van de katholieke en alle andere tradities in Vlaanderen. Zo geeft deze kalender aan wanneer welbepaalde feesten of treurdagen vallen en vertelt meer over de inhoud van die dag.

 

De tekenaar van alle stukjes is Reinhart Croon.

Deze kalender is een uitgave van KMS en Kleopas (vroeger: Kerk & Wereld).

Uw Vlaamse jaarkalender met alle feesten:
(28 pagina’s van 30x21cm)
Kostprijs: € 8,00/stuk (excl. verzendingskosten). Korting bij bestellingen vanaf 21 ex.
Bestellingen bij www.kms.be (link naar de betreffende pagina)

 


Posted

in

by