Kathostrip

Post uit China

Nieuw stripboek van Geert De Sutter over de jonge Lazarist Frans Schraven die kiest voor een leven als missionaris in China, een radicale keuze! Als Frans op 31 augustus 1899 in Marseille op de boot stapt, neemt hij je mee naar het China van toen. Hij laat je zien aan welke moeilijkheden en gevaren de missionarissen en de Chinezen het hoofd moeten bieden.

Tijdens de Japanse bezetting van China in 1937 wordt Frans, dan bisschop, opnieuw voor een radicale keuze gesteld… Vanwege zijn beslissing wordt hij, samen met acht andere Europeanen, vermoord. Het motief voor de moord lees je in dit historisch authentieke stripverhaal.

Vanaf 14 oktober 2012 te bestellen via:

Mgr. Schraven Stichting
Kloosterstraat 54
NL-6369 AE Simpelveld (Nederland)
e-mail: info@mgrschraven.nl

www.mgrschraven.nl

Gekartonneerd album, vierkleurendruk, kostprijs 12 euro, ook verkrijgbaar in het Frans, Engels en Duits.

==

Bericht op de website van het bisdom Roermond, 15 oktober 2012:

Martelaarschap bisschop Frans Schraven herdacht in Broekhuizenvorst


Posted

in

by

Tags: