Kathostrip

KathoStrip-CRIABD op de Stripdagen in Gorinchem!

DeStripdagen2013KathoStrip, de Nederlandstalige afdeling van CRIABD (Centre Religieux d’Info et d’Analyse de la Bande Dessinée, gevestigd in Brussel) zal komende zondag 10 maart vertegenwoordigd zijn op de Stripdagen in Gorinchem, één van de grootste stripgerelateerde evenementen van Nederland!

Geert De Sutter
Geert De Sutter

Daar zal om 11 uur de Gabriël-prijs voor het beste religieuze stripboek van het afgelopen jaar uitgereikt worden aan Geert De Sutter en de Mgr. Schravenstichting voor hun prachtig stripboek ‘Post uit China’.

Geert zal de gehele dag beschikbaar zijn om te signeren. En wij zullen enkele andere titels te koop aanbieden in onze stand nummer 292 (nabij de stripverzamelbeurs, zie onder).

Br. Roland Francart sj.
Br. Roland Francart sj.

Draagt u het religieuze stripboek een warm hart toe en wilt u wel eens kennismaken KathoStrip, CRIABD, directeur Br. Roland Francart sj., Striptekenaar en scenarist Geert De Sutter of de Mgr. Schravenstichting, kom dan op zondag 10 maart tussen 10 en 17 uur naar Gorinchem (tussen Breda en Utrecht, een uurtje rijden vanaf Antwerpen).

Voor ons een flinke stap naar het Noorden in het Nederlandse taalgebied én in de seculiere stripwereld waar we graag het ons aangeboden plekje innemen!

Download hier het officiële programmaboek van de Stripdagen 2013 en kijk op pagina 11.

Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, Gorinchem (kaart)

Plattegrond van het evenement met stand 292 omcirkeld:

plattegrond