Kathostrip

Feesten met de buren: Jaarkalender 2014!

image003De nieuwe jaarkalender ‘Feesten met de buren’ 2014 is uit! Met dertien exclusieve tekeningen van Jan Bosschaert. De kalender wil aandacht wekken voor de diversiteit van culturen, religies en levensbeschouwingen om ons heen. In deze interreligieuze jaarkalender ‘feesten met de buren’ zijn de feestdata opgenomen en kort uitgelegd.

Binnenin vind je ook een overzicht van alle nuttige contact- en internetadressen van de vele religieuze groepen en levensbeschouwingen in Vlaanderen.

Kerkwerk Multicultureel Samenleven (KMS) is een open sociaal-culturele beweging en is actief rond diversiteit, racisme & migratie. KMS bevordert het samenleven van en de democratische samenwerking tussen mensen uit verschillende cultuurgroepen, religies en levensbeschouwingen. De organisatie zet concreet in op het respect voor de verhalen, de rechten en de waardigheid van mensen
met een migratiegeschiedenis.

tekstje flyerformaat 21 x 29,7 cm
omvang 28 blz.
prijs 8,00 euro
isbn 978-90-289-7373-2
september 2013
Uitgeverij Pelckmans

Bestellingen
02 502 11 28
Huidevettersstraat 165
1000 Brussel
www.kms.be
bestellingen@kms.be


Posted

in

,

by

Tags: