Kathostrip

KathoStrip aanwezig op Festicert

602897_539753092787500_1289393350_nEen beetje laat nieuws maar toch nog maar even melden, zeker omdat nu de datum voor 2014 ook bekend is: afgelopen maand november was KathoStrip voor het eerst in de wereldgeschiedenis aanwezig op het christelijk muziekfestival ‘Festicert’, deze keer in het Vlaamse Sint-Niklaas. Dit jongeren-festival ‘dreigt’ uit te groeien tot een serieus muziekevenement, ook al is de concurrentiestrijd met Werchter en PinkPop nog niet helemaal gewonnen. Maar ze geven niet op…

Diverse katholieke en protestants-evangelische organisaties presenteerden zich daar en ook het religieuze stripboek mocht natuurlijk niet ontbreken. Normaal gezien zal KathoStrip we er in 2014 weer bij zijn dus noteer vast de datum: zaterdag 22 november en alweer in Sint-Niklaas (tussen Antwerpen en Gent, voor ‘den Hollanders’..)

Image


Posted

in

by