Kathostrip

Het leven van Johan Sebastiaan Bach

13672Er zijn altijd weer verrassingen op onze weg door de wondere wereld van het religieuze stripboek. Zo bezochten we vandaag boekhandel Carmelitana in Gent, waarvan we het stripboek over het leven Teresia van Avila eerder hebben aangeprezen (er is nog voorraad, dus bestel nu!). Nadien bezochten we even de website van deze prachtige religieuze winkel in het hart van Gent. En daar vinden we nog een stripboek dat wat ons betreft de kwalificatie ‘religieus’ mag krijgen: over het leven van de componist van waarschijnlijk het allermooiste religieuze muziekstuk dat ooit op onze planeet is geschreven: de Matthäus-Passion. We hebben het natuurlijk over Johannes Sebastiaan Bach.

Wie was hij eigenlijk? Hoe leefde hij, waar woonde hij en wat deed hij? In dit stripboek leest u over het leven van een bijzondere componist en musicus. Behalve het stripverhaal vindt u in dit boek ook een artikel over Bachs leven en werk, met afbeeldingen en een tijdbalk. Zo kunt u op een leuke manier iets over hem te weten komen. Hulde aan deze begeesterde, begenadigde componist!

P. Dhombre

ISBN: 9789033628306

Uitgever: De Banier

Prijs: 3,95 euro

Bestellen bij Carmelitana? Klik hier!


Posted

in

by

Tags: