Kathostrip

Nieuwe titels op deze site

Zo af en toe bereiken ons mail met suggesties voor onze website, religieuze stripboeken die naar het oordeel van een bezoeker er op zouden moeten staan. Zo stuurde iemand uit Antwerpen ons het volgende lijstje:

Toen we met Kathostrip begonnen, in 2009, beperkten we ons tot de op dat moment nog tot bij de boekhandel verkrijgbare religieuze stripboeken. Maar vaker en vaker bereiken ons verzoeken om ook oudere stripboeken te vermelden. Deze kunnen dan slechts door zoeken op het internet gevonden worden, zoals via LastDodo.nl en be.

Voor het goede begrip: wij verkopen geen stripboeken, wij zijn slechts een informatiepunt voor religieuze stripboeken en stimuleren, waar we kunnen, dit genre.

Heeft u nog religieuze stripboeken die ontbreken, aarzel niet ons te mailen: kathostrip ad gmail punt com

VK


Posted

in

, ,

by

Tags: