Kathostrip

Franse heiligenstrips na 70 jaar vertaald

De pandemie heeft soms onverwacht positieve gevolgen. Voor Uitgeverij Sint Rombout in Mechelen vormde ze de aanleiding om te starten met de publicatie van een reeks beeldverhalen over heiligen. De heilige Catherine Labouré is het eerste album en bevat een exemplaar van de Wonderdadige Medaille, die in 1830 door Onze-Lieve-Vrouw tijdens een visioen aan de zuster werd geopenbaard.

Het Vlaamse christelijke opinieblad Tertio besteedde in de maand mei aandacht aan dit uitgeversinitiatief. Abonnees kunnen het artikel hier opvragen (in pdf). Abonnee worden kan hier. Voor een gratis proefnummer klikt u hier.

Uitgeverij Rombout

Maanstraat 8
2800 Mechelen
België
Bel ons: +32 (0)472 37 13 69
E-mail: klantenservice@sintrombout.com


Posted

in

by

Tags: